„Delez” snižava cene

Bez autora
Oct 17 2011

Kompanija „Delez Srbija” odlučila je da od danas snizi cene najprodavanijih proizvoda iz svih robnih grupa u „Maksi” supermarketima. David Vander Šuren, generalni direktor „Delez grupe” za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, istakao je da će biti snižene cene svežeg mesa i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, konditora, proizvoda kućne hemije i lične higijene, alkoholnih i bezalkoholnih pića, bebi programa i drugih robnih grupa. Svinjski but će umesto 499,90 dinara koštati 469,90, odnosno cena će biti snižena za 30 dinara. Čajna kobasica „zlatiborac” biće 100 dinara jeftinija, čokolada „milka” 19 dinara, „pampers” pelene 42, a „lenor” omekšivač 37 dinara. To su samo neki od proizvoda koji će biti jeftiniji, a nije reč o akcijskom sniženju, već o trajnom snižavanju cena. Pred kraj meseca će se, najpre u beogradskim, a potom i u ostalim „Maksi” i „Tempo” prodajnim objektima pojaviti proizvodi nove privatne robne marke „365”, a na rafovima će ostati proizvodi marke „premija”, na čija pakovanja će biti dodat logo lava, koji je znak belgijskog lanca.

„Delez” snižava ceneKompanija „Delez Srbija” odlučila je da od danas snizi cene najprodavanijih proizvoda iz svih robnih grupa u „Maksi” supermarketima.

Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakao David Vander Šuren, generalni direktor „Delez grupe” za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, biće snižene cene svežeg mesa i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, konditora, proizvoda kućne hemije i lične higijene, alkoholnih i bezalkoholnih pića, bebi programa i drugih robnih grupa.

– Svinjski but će umesto 499,90 dinara koštati 469,90, odnosno cena će biti snižena za 30 dinara. Čajna kobasica „zlatiborac” biće 100 dinara jeftinija, čokolada „milka” 19 dinara, „pampers” pelene 42, a „lenor” omekšivač 37 dinara. To su samo neki od proizvoda koji će biti jeftiniji – rekao je Vander Šuren, dodajući da nije reč o akcijskom sniženju, već o trajnom snižavanju cena.

On je najavio i da će se pred kraj meseca, najpre u beogradskim, a potom i u ostalim „Maksi” i „Tempo” prodajnim objektima pojaviti proizvodi nove privatne robne marke „365”, kao i da će na rafovima ostati proizvodi marke „premija”, na čija pakovanja će biti dodat logo lava, koji je znak belgijskog lanca.

– Privatna robna marka „365” razvijana je u saradnji sa lokalnim proizvođačima na tržištima na kojima poslujemo. Uvođenje marke „365” pruža priliku domaćim proizvođačima da sarađuju sa nama i proizvode ne samo za srpsko, već i za druga evropska tržišta na kojima „Delez” posluje – rekao je Vander Šuren.

On je objasnio i da je prva stvar posle preuzimanja bilo „ažuriranje plaćanja dobavljača”, ali nije želeo da precizira detalje o otplati tih dugova. Šuren je kazao i da u lancima „Tempo” i „Maksi” neće biti otpuštanja zaposlenih i da je cilj kompanije da održi poslovanje i povećava broj prodajnih objekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik